Over ons

Met trots delen wij onze nieuwe bedrijfsvideo met in de hoofdrol onze gloednieuw gebouwde showroom en een glimp van onze voorraad auto's.

Samen met onze brede connecties in binnen- en buitenland worden er inmiddels altijd 80 unieke auto's op voorraad gehouden. Wie Pitstop kent weet dat wij ons te allen tijde focussen op sportievere, exclusievere en luxer uitgevoerde auto's. Van Klassieker tot Supercar, we hebben ze allemaal staan.
Ze moeten echter allemaal één ding gemeen hebben; je moet ze blind kunnen kopen... of je nou een Italiaan bent en nog nooit van Pitstop hebt gehoord of om de hoek in Dronten woont... elke auto die wordt aangeboden moet je zonder zorgen kunnen kopen met een kloppend verhaal inclusief sluitende historie.

Dat kun je alleen waarborgen als het hele proces van selectieve inkoop tot en met nazorg van de geleverde auto, helemaal klopt. Wij waarborgen dit, dag in dag uit, met een klein en hecht team. Wij zijn Pitstop Car Trading, het exclusieve automobielhuis in de Flevolandse Polder. Een hecht familiebedrijf dat al 15 jaar een bekend begrip in Dronten en omgeving is.