Onze Zekerheden

Onze 3-staps afleveringsvoorwaarden

Pitstop Car-Trading onderscheidt zich in zekere mate van andere automobielbedrijven als het gaat om de aflevering van een door u gekochte auto. Aan de hand van 3-stappen wordt elke auto die wij verkopen afgeleverd.

De eerste voorwaarde:

De interieur (binnenzijde van een auto)-behandeling voor een: “volledige showroom-klare auto.”

Elke auto die wordt verkocht, of deze nu 2 maanden of 20 jaar oud is, wordt bij ons volledig schoon en gepoetst afgeleverd. Dit allemaal in tegenstelling tot veel andere garages, volledig: kosteloos.

Schoon gaat bij ons verder dan een paar matjes uitzuigen; de hele auto wordt letterlijk showroom klaargemaakt in onze speciale poetsafdeling. Men moet daarbij aan de volgende dingen denken:

Bij de interieur behandeling wordt eerst de auto aan de binnenzijde stof- en rommelvrij gemaakt.

Dit gebeurt met behulp van hoge druk lucht en een professionele stofzuiger.

Ook worden de asbakken ontdaan van as en eventuele andere zaken.

Vervolgens wordt de bekleding (stoelen, banken, vloermatten, vloerbedekking, plafond/hemel, kofferruimte, etc.) grondig gereinigd met speciale reinigingsmiddelen van Kenotek. Het vocht wat hier bij komt kijken blijft uiteraard niet achter in de auto. Het reinigen van de bekleding gebeurt dan ook met de grootste zorg.

De ramen worden ontdaan van "vet" aanslag, nicotine en strepen.

Ons personeel is opgeleid en getraind in het intensief poetsen en polijsten van uw auto, zowel van binnen als van buiten. Showroom conditie noemen ze dat met een mooi woord. Ons poetsmiddelengamma biedt het allerbeste in glans en bescherming. De hoogste kosten bij het showroom klaar maken van een auto zijn de arbeidsuren.

De tweede voorwaarde:

De exterieur(buitenzijde van de auto)- behandeling voor een: “Volledige showroom-klare auto.”

In ons uitgebreide poetscentrum nemen wij ook het exterieur (de buitenzijde) van de auto mee.

Een volledige poets- en polijstbehandeling wordt uitgevoerd die de lak weer een langdurige bescherming biedt.

Ook worden kleine parkeerdeukjes vakkundig gerepareerd zonder dat er gespoten hoeft te worden. Voor het optimale behoud van de lak.

De derde voorwaarde:

De technische controle bij binnenkomst.

Wanneer een auto bij ons binnenkomst wordt de auto technisch ook nagekeken, dit proberen wij zo goed mogelijk te doen.

We checken onder andere:

Alle vloeistoffen (koelvloeistoffen, olie etc.), wanneer een auto aan een vloeistoffenwissel toe is, bijvoorbeeld: de auto heeft een oliewissel nodig, dan voeren wij dit ook uit.

Wij kijken ook of de auto eventueel een APK nodig heeft en voeren deze eventueel naar wens uit, dit geldt hetzelfde voor bijvoorbeeld een distributieriem, remmerij etc.

Kortom,

Wij zijn een automobielbedrijf dat auto’s aanbiedt tegen relatief lage “meeneemprijzen”. Deze meeneemprijzen zeggen echter niets over hoe wij de auto’s te koop aanbieden, integendeel. Zoals u net heeft gelezen worden onze auto’s zowel optisch als technisch nagekeken en dat is niet vanzelfsprekend bij automobielbedrijven, wij proberen ons op deze manier te onderscheiden van de vele aanbieders, door u een volledige auto te verkopen voor een rechtvaardige prijs.